martes, 27 de agosto de 2013

LES NOSTRES ARTS CULINÀRIES

Ei, estem cuinant cada dia i no ens va tant malament! I per demostrar-ho us adjunto les fotos dels nostres últims sopars (els dinars els fem a la universitat per 1,90€!)








Aquest plat el vaig fer quan encara estava sola. Vaig comprar uns bolets típics de Finlàndia (tenia curiositat de provar-los) i se'm va acudir barrejar-los amb arròs, ceba i carn picada.









Aquest plat el va fer la Michèle, una de les meves companyes de pis. La recepta li va donar la seva mare. Es diu "Kip boursin". Consisteix en arròs barrejat amb salsa. El secret està en la salsa, feta de bolets, sopa de bolets, pollastre, ceba, boursin i pebre. Està boníssim!



Així és com la Michèle cuina els ous ferrats. Curiós, no? Destrossa tot el rovell de l'ou i l'escampa per la clara. A més a més li vam afegir una mica de veikon.



Aquesta recepta és meva! Ens sobrava veikon així que se'm va acudir fer el "pastís de patata" que fem a casa. Super fàcil i ràpid. Ha tingut molt d'èxit! Entre les tres ens ho hem cruspit tot. És patata, ceba, veikon i formatge gratinat per sobre.




Entrepà d'hamburgesa homemade. L'hamburguesa la vam fer nosaltres, i li vam afegir ceba a dins. Va quedar de meravella.







Cançó: "Txarango". Txarango.

3 comentarios:

  1. Ei! Encara posareu un restaurant vosaltres aqui a Pori.
    Suposo que la barreja de català ,castellà,anglès i ara des de fa uns dies finès han fet que escriguessis bacon d'una manera força estranya , no??
    Mercè

    ResponderEliminar
  2. Guapiiiinss!!
    Acabo de sopar però llegint aquest post m'ha tornat la gana....me'n menjaria un de cada!!! ñaaaamm!! jejeje. (aprèn recetes típiques d'allà que quan tornis ens les has de fer totes!!) :D
    M'alegro que el primer dia a la uni hagi anat tant bé, segur que era tot un repte per tu.
    Molts ànims i molta sort!!!
    Et trobo a faltar....

    Molts, molts i molts petonets!! :)

    ResponderEliminar
  3. Ostres, els plats son senzills pero fam patxoca. Penso que en el teu repertori de receptes encara n'hi han unes quantes que et poden fer servei. Te'n recordes, per exemple, del
    pastis de patata o de l'arros a la cubana?. Dona igual, el que si m'agradaria es que intentessis elaborar un plat finès i desprès ens l'expliquessis. Així incrementariem la nostra cultura culinària amb alguna cosa extravagant, diferent d'allò que coneixem. Anima't i envia'ns una delicia del nord. Moi, Moi

    ResponderEliminar