domingo, 1 de septiembre de 2013

SUMMER ENDING

Ja feia dies que se sentien veus que parlaven de la festa "Summer Ending", on tal com indica el nom se celebra per acomiadar les hores de sol i el bon temps.
Vam anar amb bicicleta fins a la platja, i quan vam arribar ens vam trobar amb aquesta vista. Impressionant.


Hi havia molts grupets de gent dispersos per la platja. Hi havia persones de totes les edats. Moltes d'elles tiraven petards i coets. Em va recordar una mica Sant Joan.
Estava ple de caravanes, la majoria aparcades expressament per a l'ocasió.



Hi havia música en directe, i es llençaven focs artificials. Com que teníem una mica de gana vam compartir una pizza i la vam menjar escoltant música en directe.



Va ser molt bonic estar allà una estona, però aviat ens va agafar molt de fred (efectivament l'estiu s'ha acabat). Així que vam decidir agafar les bicis i tornar a la ciutat.
Vam parar en un bar a prendre una cervesa i allà vam conèixer un grupet d'erasmus que estudien economia. Després vam decidir anar a una discoteca tots plegats.
La discoteca era petitona i la música era comercial, com a tot arreu. Vam passar una bona estona. El millor va ser descobrir que hi havia un karaoke dins la discoteca. Evidentment no vam cantar perquè totes les cançons estaven en finès. Però ens vam quedar una estona allà contemplant l'espectacle.
P.D. Avui ja hem posat la nostra tercera rentadora, som unes cracks! (cal deixar clar que les tres érem unes novates)
Cançó: "Blurred lines". Robin Thicke

2 comentarios:

  1. Juliaaaaaaa!!! que guay, me encanta el teu blog (qui sap si el principi de una escriptora)... et seguiré desde València amb carinyo i enveja... besets!!!

    ResponderEliminar
  2. Si t'agrada el meu blog és una bona senyal! jejeje Un petó molt gran i gràcies! :)

    ResponderEliminar